top of page
Szerző képepitbikeon

PitbikeOn Sajtótájékoztató | Tréningek, Pitom értékesítés, Pitbike Szervíz

Frissítve: ápr. 2.

UNIX-AMTS 2024

Budapest, 2024. március 22. péntek

PitbikeOn x Pitom (IT) Sajtótájékoztató


A motorozás szerelmeseinek jó hírünk van! A PitbikeOn szolgáltatásai bővülnek!


A pitbike-ok népszerűsége Magyarországon folyamatosan nő, és ez a trend nemcsak a motorosok számának növekedésében, hanem egy alakuló közösségben is megmutatkozik. Ennek hátterében több tényező is áll. Egyrészt a téli időszakban is lehetőség van motorozásra, ami sokak számára vonzó lehetőség a hagyományos motorozási szezonon kívül is.


Másrészt a pitbike-ok költséghatékonyan kínálnak egy kivételes élményt, így vonzóvá teszik magukat a kezdő és tapasztalt motorosok számára egyaránt.



A PitbikeOn által az elmúlt években sokan felfedezték a pitbike-ok nyújtotta lehetőségeket, így összhangban a 'MINDEN, AMI PITBIKE!' szlogennel immáron a tréningeken kívül, elérhető két olasz prémium pitbike modell és biztosított a márkafüggetlen szakszervíz szolgáltatás is Magyarország két pontján.



A sajtótájékoztatón Viktorin Tamás kérdezte a pitbike-ozás hátteréről, a bővülés részleteiről és a jövőbeni tervekről a PitbikeOn csapatát és Alfredo Tomassinit (IT) a Pitom - 'The Italian Pit Bike' megálmodóját és tulajdonosát.




SZEMÉLYRE SZABOTT TRÉNINGEK MOTORBÉRLÉSSEL

A PitbikeOn csapata által kialakított tréningek keretein belül a pitbike motorpark és a személyre szabott instruálás kiváló fejlődési lehetőséget kínál hétről-hétre a motorosok számára, ahol rugalmasan kezelhető, hogy a tréningre érkező ügyfél aktuálisan a pitbike-ozás, mely előnyére szeretne hangsúlyt fektetni.



„Az a jó ebben az egészben, hogy mindenki megtalálja a számításait, a kezdő motoros, az utcai motoros, az offroad motoros, de még nagyon jó edzésforma akár autóversenyzőknek is, nagyon élesen tartja az embert!" - hangsúlyozta Deák Róbert a tréningek előnyeit, majd Enyingi Tamás, így folytatta: „Mindenki a saját szintjéhez képest annyi infót kap, amennyit fel is tud venni, és át is tud ültetni a motorozásába!"

PITOM MODELLEK FORGALMAZÁSA

A PitbikeOn kínálatában immáron megtalálható a két legújabb PITOM - 'The Italian Pit Bike' olasz gyártó által felkészített két modell is.


  • ONE (2024) versenyszintű konstrukció , mely magas szintű felszereltségével segíti a motorosokat a képességeik kibontakoztatásában.


  • Az ARRABBIATA 2 egy igazi csúcskategóriás pitbike, melyet a MotoGP-ből átemelt innovatív megoldásokból merítve a legmagasabb minőségi és teljesítménybeli elvárások szerint terveztek.


Bódis Ricsi, így fogalmazott: „Határozott elképzelésünk volt, hogy olyan márkát szeretnénk behozni Magyarországra, ami jelenleg még nincs és minőségben egyértelműen felsőpolcos kategóriát jelent. Meg is hoztuk a elhatározásunkat, és ellátogattunk Olaszországba a Pitom műhelyébe, ahol aztán személyesen győzödtünk meg az összeszerelés minőségéről!"

GYÁRTÓI OLDALRÓL

Alfredo Tomassini (IT) a márka megálmodója és tulajdonosa elmondta, hogy 25 olasz és 4 külhoni bajnoki cím megszerzése és tapasztalata van a motorokban, illetve az itthoni értékesítésbe kerülő Pitom One (2024) modellt kifejezetten a PitbikeOn számára állították össze majd, így folytatta:

Alfredo Tomassini (IT) Pitom
Alfredo Tomassini (IT)


„Köszönjük a meghívást, nagyon örülünk, hogy eljöhettünk és meglátogatjuk Önöket Magyarországon, és köszönjük, hogy a Pitom-ot választották, megtiszteltetés számunkra!"





PITBIKEON SZERVÍZ

A PitbikeOn csapata fontosnak tartja, hogy ügyfeleik teljes körű támogatást kapjanak, ezért szervizhátterük is elérhető Magyarország két pontján: Budapesten és Ajkán.


pitbike szervíz Budapest
PitbikeOn Szervíz, Budapest

A PitbikeOn márkafüggetlen szervízeinkben lehetőség adódik:

  • időszakos karbantartások elvégzésére,

  • alkatrész-, kiegészítő- és gumibeszerzésre,

  • optimalizálásra és teljesítménynövelésre, vagy

  • egyedi elképzelések megvalósítására.




PITBIKE BAJNOKSÁG

Természetesen ne feledkezzünk meg a PitbikeOn versenysportban való részvételéről sem, ugyanis a motorosokat elkísérik a határaik szélére, azaz segítséget nyújtanak a Pitbike Bajnokságba kerülésig is.


A tréningek és versenyhétvégék során kialakul egy családias légkör, ahol az emberek nemcsak egyedül fejlődnek, de segítik egymást, tanulnak egymástól és jellemzően teli vigyorral jönnek le az aszfaltról.



„Igazából maga a versenyzésben csúcsosodott ki a közösségépítés. Amikor ott vagyunk egy verseny hétvégén, az összetartás, illetve maga a szórakozás az egy nagyon nagy része az egésznek. Nagyon jó, családias hangulat szokott, ilyenkor kialakulni." - emelte ki Deák Róbert.

Balatonkarting Veszprém pályarajz
Balatonkarting pályarajz

A PitbikeOn partnerségben a Balatonkarting Veszprémmel és a Black Star Speedway Visontával, kíváló körülményeket tud teremteni a pitbike tréningek számára. Ezek a tréningek már egyre inkább nemcsak versenysport edzésekként vannak jelen a motoros világban, hanem akár a közútra átültethető tudást, a nagymotornál rejtve jelenlévő dinamikák felfedezését és ezek játszva tanulását segítő eszközként, mindamellett, hogy valódi közösségi élményt kínálnak a résztvevőknek.


A pitbike-ok népszerűségének emelkedésével egyre többen fedezik fel ezt az izgalmas kikapcsolódást, sportot. A PitbikeOn csapata vasárnaponként várja tréninggel az érdeklődőket.



A sajtótájékoztatót követően Polyák Bálint átvette az első PitbikeOn Racing Kft. által értékesített Pitom Arrabbiata 2 pitbike-ot.










Comments


bottom of page